Bekerwedstrijd EBC Jo13-1- DWP Jo13-1 20 oktober

Datum

20 oktober 2018 10:15

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd is begonnen. Mooi weertje erbij. De jeugd gaat van start. Beide teams strijden maar na 20 minuten scoort dan toch EBC, Dani weet de bal in het doel te krijgen.

En even later scoort ook Jari. 2-0.

Dit laat DWP niet op zich zitten. Ze gaan in de aanval. Hierdoor wordt er een overtreding gemaakt in het 16 meter gebied van EBC en hieruit volgt een penalty. 2-1.

Na de rust wordt de wedstrijd gelijk weer opgepakt. Er is een kans op het doel maar de keeper van DWP houdt de bal tegen.

Door Rick wordt er geprobeerd van afstand te schieten, maar deze gaat over.

Dan is er een pass van Sem op Dani. Naar de hoek. Voorgezet voor de voeten van Douwe en hij scoort. 3-1

Spannend. Dwp wil ook scoren.

De bal vliegt van links naar rechts.

Weer een kans op de goal maar de bal gaat in een rechte streep voor het doel langs.

Jari probeert het met haar hoofd. De bal beland  in de armen van de keeper van DWP.

Door een lange afstandsschot van DWP komt de bal bij de spits van DWP en hij schiet  bovenin het midden van het doel. 3-2

De keeper van DWP roept. Kom op

fanatiek erachteraan.

Maar EBC is niet van plan de punten weg te geven. De achterhoede laat ze er niet door. Shannon laat ze er niet langs. Fenna en tiemen werken de ballen ook weg van de achterhoede.

Nog 2x een hoekschop van Jasper. Waarvan er 1 wordt benut door Dani.

Eindstand 4-2. Wat was het weer een spannende wedstrijd met grote inzet van alle spelers.