Nieuws van EBC

Foto's: oude tenues aangekomen in Senegal

24 januari 20:15  Overal in de wereld wordt gevoetbald. Zo ook in het Afrikaanse Senegal. En het zou zomaar kunnen dat de opvolger van Sadio Mané ooit begonnen is in een van onze oude shirts. meer »

57x gelezen

Verscherpte Corona-maatregelen

1 oktober 8:15  Op 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. Wat voor het voetbal inhoudt dat er voor een periode van 3 weken geen publiek welkom is en dat de kantines dicht zijn. Voor de beoefening van de sport blijven de regels van 1 juli van kracht. Wij als vereniging zullen er zorg voor dragen dat er iemand aanwezig is op de club om alles netjes te laten verlopen. Voor jeugdleden geldt; kom als het mogelijk is zelfstandig naar het veld. Als dit niet mogelijk is verzoeken wij de ouders om de kinderen af te zetten en na de wedstrijd weer op te halenmeer »

153x gelezen

Nieuw Scorebord

16 augustus 14:15  Op 15 augustus is ons nieuwe scorebord geplaatst! Hopelijk kunnen we het snel in gebruik nemen.meer »

122x gelezen

Een belangrijk bericht van de Fryske Marren

13 april 21:15  De gemeente vraagt uw medewerking om, samen met ons, de situatie op de sportvelden in de gaten te houden. meer »

207x gelezen

Voorpagina gehaald met de sponsorloop

9 januari 20:45  Sponsorloop VV EBC 2020meer »

115x gelezen

Boardingtoernooi jeugd VV EBC en VV VWC

7 januari 8:00  VV EBC en VV VWC organiseren weer een zaalvoetbaltoernooi in Munnekeburen. De jeugd gaat weer fanatiek aan de slag op 11 januari, 18 januari, 25 januari en 15 februari DE 15E IS EEN INGELASTE DATUM, IVM DE GESTARTE VELDCOMPETITIE DIE 1-2 BEGONNEN IS.meer »

78x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!