6 oktober 2018 9:30

Accommodatie

Onbekend

Tonego JO13/1 -EBC JO13/1

Op het veld van Luttelgeest is de wedstrijd begonnen en de stemming zit er goed in. In de eerste minuut scoort Yari de 0-1. En Dani volgt met 0-2 na 10 minuten.

EBC heeft een goeie flow en met 20 minuten scoort Rick 0-3.

Veel op de kant van de tegenstander.

Een enkele doorbraak maar de verdediging van EBC is sterk en zorgt voor een leeg doel

Maar Tonego laat zich niet kisten en zorgt voor een doelpunt. De voorhoede breekt uit en de armen van rune zijn te kort.

5 min voor rust een hoge bal van Tonego en Tonego gaat vrij op het doel af met 3 verdedigers van ebc erachteraan. Maar de bal gaat over.

De tweede helft.

Tonego gaat aanvallend van start, een eerste schot op t doel. Mis. Dat had Rune al voorzien. Die bleef cool.

En Tonego krijgt weer een schot op doel. Hoog over.

EBC moet er voor werken

En weer een actie naar het doel van EBC maar Mischa zorgt voor de uitschakeling.

EBC ziet weer kansen. Het 16 meter gebied wordt druk bezocht. Maar de kansen blijven uit.

Tonego blijft vechten. Maar daar is weer een kans. Rick zet door een Yari schiet m hoog in het dak van het doel. Tiemen zit even op de bank maar popelt om er weer in te gaan. Hij proeft een kans.

Maar Tonego ook. Door op links en met een strak schot in de pocket van het EBC doel. Rune dook nog maar t baatte niet  2-4

Dat prikkelt en EBC begint weer strak. Met een vlakke bal over de grond door Yari is de keeper van Tonego kansloos. 2-5

En daar is Tonego weer. Een ingooi en door naar het midden krijgen ze alle ruimte en met weer zo’n prachtig schot hoog is het doel van EBC te groot. 3-5.

EBC blijft gretig. Druk op de goal maar de kansen blijven uit. Nog een kans door een voorzet van Tiemen naar Fenna. Maar de keeper was te snel.

Al met al een spannende wedstrijd met mooie doelpunten.

Met Henk als grensrechter en Hotze als leider is deze wedstrijd weer geslaagd.