Datum

30 september 2017 12:30

Accommodatie

Onbekend

Op deze regenachtige dag mogen wij dit seizoen onze eerste wedstrijd in Delfstrahuizen spelen.
Na even wachten op de scheidsrechter en het uitzoeken van geschikte wedstrijdbal kunnen we beginnen.
Binnen een aantal seconden ligt de bal al in het net alleen niet het goede net het is dat van ons!! 0-1.
Als dit het voorteken is dan wordt het misschien wel een mega score, maar dat  is niet het geval.
We bikkelen goed terug en krijgen binnen een paar minuten al 3 mooie kansen.
Nog niet met resultaat, maar misschien komt dat nog. Niet alle ballen komen goed aan.
Het laatste kwartier van de 1e helft gaat het steeds beter.
We creëren vele kansen, maar erin gaan ze niet.
Toch krijgt Flevo Boy's een mooie kans, maar Sue tikt hem gelukkig net over de goal. Teunieke krijgt nog een prachtige kans, maar die houd de keepster helaas tegen.
In de 2e helft blijven de kansen aan onze kant, maar uiteindelijk na een prachtige actie van Jildou en Teunieke scoort Johanna de gelijkmaker.
De kansen blijven komen en we ruiken dat er meer in zit.
In ongeveer de zestigste minuut een kans via Johanna naar Teunieke en die schiet de bal in een duel met de keepster de bal over haar heen en het staat 2-1.
We bikkelen door, maar Flevo Boy's gaat meer aanvallen en net voor het einde gaat het bij ons mis en profiteerd Flevo Boy's met de gelijkmaker.
We proberen nog van alles om de punten bij ons te houden, maar helaas moesten we ze na het eindsignaal toch nog delen.